Победителите

Пламен Константинов - Мъж на годината '08


Пламен Константинов, баща му Георги и племенникът на волейболиста (Sofia Photo Agency)

Пламен Константинов е Мъж на годината 2008. Волейболистът беше предпочетен от читателите на този сайт пред футболиста Димитър Бербатов и режисьора Явор Гърдев. 8936 души гласуваха за капитана на националния ни отбор по волейбол.

 

Мъжът на годината плака от щастие на церемонията във Военния клуб, на която получи наградите си. Волейболистът се развълнува най-силно, когато на сцената се появи неговият баща Георги. С уникална сабя, на която е гравирано името му, и бутилка 60-годишно уиски Johnnie Walker – син етикет, си тръгна Гибона. Заради старо поверие той откупи сабята от бащата си с монета от 1 лев. Вярва се, че така тя никога няма да застане между двамата.

 

Присъствието на бащата на Пламен Константинов във Военния клуб беше една от най-големите и дълго пазени тайни около церемонията. Волейболистът до последно знаеше, че баща му няма да бъде в залата. Появата му на сцената в компанията на деветгодишния племенник на Гибона развълнува до сълзи Мъжа на годината. Затова и той посвети отличието на баща си - най-достойния човек, който му е дал пример в живота. Виж още »

Рицар на годината

Анатоли Александров
Анатоли Александров

Името на Анатоли Александров първо се появи сред журналистическите предложения за номинация за "Мъж на годината". После екипът на Дарик реши, че задължително трябва да го добави към списъка на наградените. Анатоли е човекът, спасил продавачка от горящ магазин в Плевен.

 Виж още »

Завръщане на годината

Тодор Колев
Тодор Колев

През 2008 година един от най-обичаните ни актьори Тодор Колев реши отново да се пробва в ролята на телевизионен водещ. Този път в шоуто Dancing Stars по bTV. Колев е единственият награден, който не знаеше, че ще получи отличие.

 Виж още »

Баща на годината

Иво Прокопиев
Иво Прокопиев

Издателят на вестниците "Дневник" и "Капитал" Иво Прокопиев само преди няколко месеца стана баща на четвърто дете. Според него наградата Баща на годината по-скоро е за съпругата му Галя.

 Виж още »

Най-добре облечен мъж

Спас Русев
Спас Русев

Бизнесменът Спас Русев е един от най-добре облечените мъже в България. Въпреки това той не залага на популярни модни марки. За дрехите си разчита на неаполитанския шивач Мариано Рубиначи, който дойде до София, за да вземе наградата на Русев.

 Виж още »

Светско събитие на годината

EGO парти
EGO парти

Присъствали на ЕGO партито на 13 ноември твърдят, че досега подобно нещо в България не се е правило. Най-доброто светско събитие на годината беше организирано от компанията Tali Yaacobi Events Productions, която работи за звезди като Мадона.

 Виж още »